П`ятниця, 29.03.2024, 16:17
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Місто Кіровоград
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Пару лет назад вокруг территории Кировоградской автостанции №2 (так называемого старого автовокзала) бушевали нешуточные страсти. Говорили и писали о переходящем в силовой конфликте между структурами, подконтрольными кировоградской семье Табаловых, и предпринимателями, чьи торговые места разместились на прилегающей к автовокзалу территории. Поговорили – и забыли. А противостояние, в ходе которого людям не давали работать, ломали руки и запугивали, вовсе не «рассосалось».

Сегодня, когда сразу два Табалова идут в парламент под флагами самой «демократичной» и «европейской» из партий и активно ратуют в своих агитматериалах о поддержке малого бизнеса, предприниматели продолжают бороться с фирмами в судах за свои права и финансовые вложения. О сложной истории и непростом ходе этой борьбы рассказывает один из ее участников – предприниматель
, кандидат в народные  депутаты в округе №99 от СПУ, Сергей Короб Сергей Короб, являющийся к тому же председателем отраслевого сове ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 24.10.2012

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА

 кандидата в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 99

Короб С. М.

 

... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 26.08.2012

Сергій Короб - кандидат в депутати Верховної Ради України від Соціалістичної партії України на виборах, які відбудуться 28 жовтня 2012 року, у виборчому окрузі №99.
Короб Сергій Миколайович   -  народився 10 червня 1969 року в місті Дебальцеве Донецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член Соціалістичної партії України, проживає в місті Кіровограді, судимість відсутня, суб’єкт висування – Соціалістична партія України.

Одномандатний виборчий округ №99 (Кіровоградська область).
Центр виборчого округу: місто Кіровоград, Ленінський район.
Опис меж виборчого округу: частина Кіровського (виборчі дільниці № 350814 – 350869, 350874, 350875, 350882 – 350890), частина Ленінського (виборчі дільниці № 350894 – 350936) районів міста Кіровограда.

Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 21.08.2012

22 вересня голова Кіровоградської обласної організації "Правозахист" Олександр ГАВРИЛЕНКО разом з активом взяв участь у мітингу з нагоди Дня партизанської слави та партизанського руху в Україні проти німецько-фашистських загарбників у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.
За офіційною статистикою протягом травня-серпня 1943 року партизанами Кіровоградщини було знищено 46 ворожих ешелонів. На кінець 1943 року на окупованій території області діяли 48 підпільно-диверсійних груп, 4 підпільно-диверсійних організації, 18 партизанських загонів, які налічували понад 16500 партизанів, 55530 підпільників та біля 43 тисяч учасників інших форм боротьби з німецькими загарбниками. Партизанський рух не припинявся до 1943 року, до повного визволення регіону.




Самая детальная информация стройэкспертиза у нас. Технадзор
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 26.09.2011


 С.Ларін неодноразово заявляв, що у ОДА створена команда, яка перетворить Кіровоградщину на  ведучу в економічному плані область. Для  цього в заступники взяв людей з Донеччини і навіть запросив звідти начальників управлінь. Навіщо? Адже приїзді рано чи пізно вони поїдуть, але завдадуть фінансових перевитрат області.
За ознакою як проведеш вибори так і одержиш посаду призначені більшість голів РДА. Всупереч будь якій логіці за поданням С.Ларіна був призначений на посаду голови Маловисківської РДА В.Журавель. Нині то й же С.Ларін визнає його роботу незадовільною. А там 5 років успішно керував районом соціаліст О.Небога. Його й нині ОДА характеризує позитивно, але він соціаліст, не з Партії Регіонів. Від такої команди втратив не лише район, а й область.
Практично параліч влади стався у Знам’янському районі. Неспокійно  у керівництві Петрівського, Онуфріївського та частини других районів. 
Висновок один. Підбір кадрів за ознакою добрий спеціаліст-організатор той хто у будь який спосіб досяг результатів на виборах є хибним. Умілі справжні керівники є у різних партіях. Орієнтація С.Ларіна та О.Ш ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 04.04.2011


 Стає за правило залучення силових структур до «впливу» на найбільш активних членів СПУ та наших прихильників. За дорученням С.Ларіна нещодавно працівники міліції влаштували у приміщенні Кіровоградського міськкому допити активістів СПУ, які надають допомогу у підготовці позовів дітям війни. Звернення обкому до С.Ларіна з цього питання проігноровано.
Декілька днів тому на ринку (біля старого автовокзалу) була спроба затримати і доставити до міліції голову ради підприємців малого і середнього бізнесу С.Коропа. Лише втручання соціалістів-депутатів міської ради відвело біду. Напередодні акції міліціянтів С.Коропа попередили, що його звернення про незаконність підвищення плати за оренду  на Європейському ринку до управління цін дорого йому обійдеться: «будешь землю жрать». Нині правоохоронці вдають, що сталась помилка, але ніхто навіть не вибачився, бо акція планувалась заздалегідь.
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 04.04.2011

Прес-центр Кіровоградського обкому повідомляє, що на сайті ОТР 30 березня 2011 року рано вранці на невеликий проміжок часу розміщено сфабриковане Відкрите звернення до Президента України Януковича В.Ф. та Міністра внутрішніх справ Могільова А.В. ніби то від першого секретаря обкому Садового М.І. про зловживання керівництва УМВС у Кіровоградській області.
Фальшивка розміщена на сайті, який належить представникам БЮТу.
Секретаріат обкому засуджує такі провокації зі сторони політиків-банкрутів і заявляє про повну непричетність до, так званого, Відкритого звернення особисто Садового М.І. і обласної організації соціалістів в цілому. Це не перший випадок таких провокацій. Знову перший секретар обкому комусь на заваді і знову робиться спроба кинути на нього тінь, відволікти від корисних справ.
Не важко визначити автора фальшивки. З великою ймовірністю ця особа відома обкому, але цим нехай займуться правоохоронці. Складніше із замовником.
Можливо замовник з числа тих, хто засів у обласній та міській радах і знову ділять і перерозподіляють землю, майно, звільняють висококваліфікованих фахівців за політичну приналежність до С ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 31.03.2011

29 листопада 2010 року о 10 годині у дощову холодну погоду на головній площі м. Кіровограда зібралися більше 500 представників малого бізнесу на мітинг протесту проти прийняття Податкового Кодексу з вимогою до Президента України В.Януковича накласти вето на прийнятий Кодекс. Підприємці вимагають підготувати й прийняти новий Кодекс, який би задовольняв всіх громадян України і прияв би розвитку економіки держави.

         Мітинг організували перший секретар обкому Садовий М.І., Секретар обкому Дробін А.А., секретар Кіровоградського міськкому Короб С.М., голова обласної організації СМС Слюсаренко В.С.

Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 30.11.2010



Пошук
Форма входу
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz