П`ятниця, 19.04.2024, 20:22
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Загальні новини
« 1 2 3 4 5 ... 27 28 »

Дорогі співвітчизники, шановні ветерани Другої світової війни!

75 років відділяють людство від найбільшої, найкривавішої війни, в якій народи антигітлерівської коаліції ціною десятків мільйонів життів своїх синів і дочок захистили світ від жахіть нацизму.

Ми безмежно горді від того, що достойне місце серед переможців по праву належить Українському народові. < ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 08.05.2020

Шановні друзі, дорогі співвітчизники!

Вітаємо вас зі святом 1 Травня – Днем міжнародної солідарності трудящих!

Це свято миру і вільної праці, яке стало в Україні традиційним, адже нашому народу, як і людям праці усього світу, притаманні віковічні прагнення жити в гуманному, мирному, демократичному суспільстві.

Найважливіш ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 01.05.2020

Дорогі наші жінки!

Прийміть найкращі вітання з нагоди прекрасного свята весни – Міжнародного жіночого дня 8 березня!

Бажаємо вам, наші милі, незрівнянні мами, дружини і доньки, сестри і бабусі, колеги і знайомі, доброго здоров’я, незрадливої любові, великих здобутків у всіх ваших починах, щедрих статків, родинної злагоди і благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій і обов’язково -  миру та спокою на нашій українсь ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 08.03.2020

Шановні товариші!
Вітаю Вас з Новим 2020 роком!

Бажаю Вам багато щастя, удачі, посмішок, тепла у Ваші оселі. Нехай Новий 2020 рік буде наповнений яскравими фарбами, незабутніми враженнями та радісними подіями. Бажаю всім у Новому році бути здоровими, красивими, коханими та успішними!
Бажаю досягати нових вершин і самореалізації.
Бажаю багато цікавих зустрічей, святкових моментів і приємних вражень.
Нехай 2020 рік принесе багато сил для виконання всіх бажань!

З найкращими побажаннями,
Голова СПУ,
перший секретар Кі ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 29.12.2019

Заява Соціалістичної партії України

13 листопада 2019 року Верховна Рада України зусиллями фракції «Слуги народу» та позафракційних народних депутатів прийняла в першому читанні закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення», що по суті є початком впровадження вільного ринку землі в Україні.

Соціалістична партія України рішуче засуджує нові спроби почати розпродаж українських земель.

... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 14.11.2019

Шановні однопартійці, дорогі співвітчизники!

Політвиконком Політради Соціалістичної партії України щиро вітає всіх справжніх соціалістів і наших прихильників зі знаменним святом – Днем створення Соціалістичної партії України!

Найважливішими цінностями для людей завжди були, є і будуть мир, свобода, рівність, демократія і солідарність. Це основоположні принципи, котрі впродовж 28 років історії сповідує Соціалістична партія України – партія європейського демократичного соціалізму. Так сталося, що сьогодні СПУ – перша в Україні лівоцентристська політична сила, ровесниця но ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 26.10.2019

Шановні співвітчизники, дорогі товариші!

Результати цьогорічних виборів Президента і Верховної Ради України засвідчили тотальну недовіру українських громадян до політичних сил, які протягом усіх років незалежності знаходилися при владі. Народ України потужно і переконливо висловився за необхідність кардинальних змін у всіх сферах суспільного життя. Новий Президент і партія-переможець отримали владу, необхідну для здійснення реформ, здатних реально змінити ситуацію на краще. Соціалістична партія України, яка зусиллями кримінальних кланів шляхом рейдерського захоплення і беззаконня з боку Міністерства юстиції вже понад п’ять років відсторонена від участі у виборах всіх рівнів, ще раз заявляє про підтр ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 24.08.2019

Кіровоградщина традиційно відзначила День ПЕРЕМОГИ покладанням квітів до вічного вогню, могил загиблих воїнів та обелісків. 
Члени Кіровоградського ОК СПУ відвідали члена бюро обкому, учасника бойових дій Медвєдєву Ганну Павлівну. Вона поділилася власними спогадами про період війни.
Згадали в цей день і всіх тих, хто поклав своє життя під час АТО. 
Вічна пам’ять героям!

Ми знову прийдемо до вічного вогню,
Рокам ніколи пам’яті не стерти
Про тих, хто пережив страшну війну,
І тих, хто залишивсь в обіймах смерті.
Ми знову прийдемо до вічного вогню...
Із нами прийдуть і онуки й діти,
Щоб ветеранам до землі вклонитись,
Щоб вшанувати їхню сивину.
Нехай Господь дарує їм літа,
Тепло і затишок, щасливі дні безхмарні.
Нехай щороку зелень молода
Встеляє килимом стежки у завтра.
Розділ: Загальні новини | Дата: 09.05.2019

З Днем Перемоги, Пам’яті та примирення!
Дорогі співвітчизники, шановні друзі, ветерани Другої світової війни!
74 роки відгриміли залпи салютів, сповіщаючи світ про закінчення найкривавішої війни, в якій народи Антигітлерівської коаліції ціною мільйонів життів найкращих своїх синів і дочок захистили земну цивілізацію від жахіть нацизму. 
Достойне місце серед переможців по праву належить Українському народові.
Низько вклоняємося пам’яті тих, хто поліг на полі брані, всіх безвинних жертв жорстокої бойні, виражаємо вдячність учасникам війни і трудівникам тилу, які винесли на своїх плечах тягар воєнних лихоліть і відбудували країну в не менш тяжкі повоєнні роки.
Хто з них міг подумати, що коли-небудь їхні нащадки воюв ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 07.05.2019

Соціалісти Кіровоградщини активно відзначили День Міжнародної солідарності трудящих у боротьбі за свої права – 1 Травня. У більшості районних центрів проведено покладання квітів до пам’ятників трудової слави, на могил відомих людей – Героїв Соціалістичної праці О.В.Гіталова, Л.Й.Шліфера (двічі Герой), В.М.Гуртового, І.Г.Ткаченка, В.О.Сухомлинського, В.М.Хавренка, Н.А.Ленгауер, Г.К.Лубенця та ін. 
У обласному центрі відбулася демонстрація громадян міста та мітинг, на якому прийнято резолюцію з протестом проти наступу влади на права людей праці, непомірний ріст цін на товари першої необхідності, комунальні послуги, газ, електроенергію. Учасники мітингу вимагають припинити війну на сході.
У цей день працівники ДТСАФ відзначили 80-річчя цієї громадської організації. Соціалісти Олександрівського району здійснили пробіг до Кропивницького на відремонтованих власними руками авт ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 03.05.2019



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz