П`ятниця, 19.04.2024, 17:28
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Райони Кіровоградщини
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Закінчився підрахунок голосів на виборчих округах Кіровоградської області. Найбільше голосів набрала Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ" - 23.66%. ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "БЛОК ЛІВИХ СИЛ УКРАЇНИ" набрала 0.11% (проголосувало 457 виборців).




Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 02.11.2014

Відбулася зустріч першого секретаря Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України Миколи Садового з активом Долинського, Устинівського та Бобринецького райкомів СПУ. 

Під час зустрічі були обговорені актуальні проблеми розвитку регіонів, хід виборчої кампанії до Верховної ради України. 

Нагадаємо, що 14 вересня 2014 року в місті Києві відбувся з’їзд Блоку лівих сил України, на якому прийнято рішення про участь у позачергових виборах до Верховної Ради.
В Блок лівих сил України входять Студентська платформа, Молодіжний рух СПЕКА, Кредитний Майдан, профспілкові регіональні організації, об’єднання афганців, дітей війни, чорнобильців, представники Соціалістичної та партій соціал-дем ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 20.10.2014

11 жовтня 2014 року 80-річний ювілей відсвяткувала голова Всеукраїнської громадської організації «Захист дітей війни» та перший секретар Петрівського районного комітету Соціалістичної партії України в Кіровоградській області Івахненко Віра Гаврилівна. В її гостинній оселі зібралися привітати іменинницю її діти, 8 внуків та 8 правнуків. В гості завітав і перший секретар Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України Микола Ілліч Садовий, який разом з квітами та подарунком вручив ювілярці подяку від СПУ за багаторічну плідну роботу із захисту соціальної справедливості та відстоювання інтересів громадян України.


Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 13.10.2014

Кіровоградський обласний комітет Соціалістичної партії України та його перший секретар Микола Ілліч Садовий щиро вітають Городницьку Ліду Іванівну першого секретаря Новоукраїнського РК СПУ з Днем народження!

Ваші роки - то Ваш скарб,
Їм ціни немає,
Кожен рік багато варт,
Всі про це ми знаєм.
Вашу мудрість знаєм ми,
Цінимо Ваш досвід,
Шана в Вас поміж людьми
І поваги досить.
Тож прийміть ук ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 13.10.2014

12 жовтня 2014 року відбулась зустріч першого секретаря Кіровоградського ОК СПУ Миколи Ілліча Садового з активом Голованівського районного комітету Соціалістичної партії України. Під час зустрічі були розглянуті актуальні питання розвитку регіону, обговорена діяльність партійної організації та хід виборчої компанії. Зокрема, Лукасевич Катерина Андріївна наголосила на тому, що багато виборців розчаровані діями та обіцянками більшості кандидатів у народні депутати, люди зневірені та шукають підтримки у партій, які у своїх списках не висувають олігархів до Верховної Ради України.
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 13.10.2014

Я завжди поділяла ідеї Соціалістичної партії України (лівоцентристської політичної партії, що об’єднує на засадах добровільності громадян нашої держави) та є прихильником ідей соціальної справедливості. Моє рішення було узгоджене і підтримане учасниками пленуму обласного комітету Соціалістичної партії України.

Тому ставлю собі за мету:
– утвердження народовладдя, створення політичних, економічних та соціальних умов для реальної участі громадян в управлінні державою та суспільством;
– побудову в Україні демократичного соціалізму, який забезпечує безперервну демократизацію всіх сфер життя, соціальну справедливість, свободу і рівноправність громадян, захист їх прав, поліпшення їхнього життя, задоволення матеріальних, духовних та інших потреб.
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 10.10.2014

Вийшов номер газети Кіровоградської обласної організації Соціалістичної партії України "Справедливість" під номером 4.

На нашому сайті маєте можливість прочитати цей номер газети в електронному вигляді, скачавши по сторінках з нижче розміщених посилань:

Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 10.10.2014

В округах Кіровоградської області політична партія «Блок лівих сил України» представлена своїми кандидатами у народні депутати України.
Звання народного депутата у більшості мешканців нашої держави асоціюється із нечесною людиною, яка будь-що прагне збагатитися за рахунок власного мандата отриманого нерідко шляхом брехні та підкупу. Як політична партія «Блок лівих сил України» на позачергові вибори до парламенту керувалася абсолютно протилежними критеріями при формуванні власного списку та підборі кандидатів у народні депутати по мажоритарним округам. Висунуті партією потенційні народні обранці – це молоді люди, що протягом власного життя «наїлися» покращень та життя по-новому і прагнуть власною працею будь-що змінити наявний стан речей у державі. Серед таких хотілося б виділити Аллу Антонівну Поліщук – 25-ти річну дівчину. Вона є кандидатом у народні депутати України в окрузі № 100 від політичної партії «Блок лівих сил України». 
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 10.10.2014

ДОСИТЬ!  ГОЛОСУЙ НЕ ЗА ГРОШІ, ГОЛОСУЙ ЗА ЗМІНИ, ГОЛОСУЙ ЗА СЕБЕ

І. Розбудова держави:
- сприяння розвитку місцевого самоврядування, розширення повноважень територіальних громад, наповнення місцевих бюджетів шляхом справедливого перерозподілу бюджетних коштів;
- обов’язковий звіт народного депутата один раз в рік перед виборцями та забезпечення механізму  відкликання депутата;
- в Україні повинен бути забезпечений пріоритет прав та інтересів людини, а не держави чи ринку.


ІІ.Розвиток конкурентоспроможної економіки: ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 08.10.2014

Кандидати у народні депутати України від Блоку лівих сил у мажоритарних округах Кіровоградщини.

Гавриленко Олександр Анатолійович, виборчий округ №99, аспірант педуніверситету
Поліщук Алла Володимирівна, виборчий округ №100, тимчасово не працює
Самородченко Сергій Миколайович, виборчий округ №102, голова Онуфріївської селищної ради
Прилуцький Олександр Семенович, виборчий округ №102, юрист, самовисунення

Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 28.09.2014



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz