Четвер, 25.04.2024, 06:56
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Місто Кіровоград
« 1 2 3 4 5 6 7 »
17 квітня 2015 року відбулась звітно-виборна конференція Кіровоградського міського комітету Соціалістичної партії України. Із звітною доповіддю виступив другий секретар міськкому Короб Сергій Миколайович. Він проаналізував ситуацію в державі, поточну роботу міськкому, дав оцінку діяльності кожного члена бюро міськкому. У обговоренні доповіді взяли участь Матвейцев Микола Антонович, Медвєдєва Анна Павлівна, Гребенюк Олександра Юхимівна, Леонов Сергій Миколайович, Білан Галина Гаврилівна. Перший секретар Кіровоградського обласного комітету СПУ Микола Ілліч Садовий зробив аналіз діяльності обласної партійної організації, визначив місце міської організації серед інших РК, МК, визначив першочергові завдання на найближчий період. Конференція прийняла рішення з даного питання, обрала новий склад міському та контрольної комісії. По завершенню конференції відбувся пленум міського комітету СПУ, де першим секретарем Кіровоградського міського комітету Соціалістичної партії України обрано Дробіна Андрія Анатолійовича.
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 21.04.2015

26 січня 2015 року члени бюро Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України зібралися на своє чергове засідання. Присутніми були обговорені проблеми виходу України з кризи, становище нашої держави на світовому рівні та перспективи розвитку Кіровоградщини на найближчі 5 років. На засіданні був затверджений план підготовки до виборів депутатів місцевих рад.
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 27.01.2015

ПРОТОКОЛ № 9 засідання Кіровоградського регіонального комітету (пленуму) Соціалістичної партії України від 06 грудня 2014 р.
І. СЛУХАЛИ: першого секретаря обкому Садового М.І. «Про заходи з виходу СПУ з кризи та завдання з підготовки до наступних виборів у місцеві ради».

Заслухавши та обговоривши доповідь бюро обкому «Про заходи з виходу СПУ з кризи та завдання з підготовки до наступних виборів у місцеві ради» пленум обкому.
ПОСТАНОВИВ:
1. Інформацію першого секретаря обкому «Про заходи з виходу СПУ з кризи та завдання з підготовки до наступних виборів у місцеві ради» взяти до відому.
2. Пленум обкому:
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 17.12.2014

Закінчився підрахунок голосів на виборчому окрузі №99 (це місто Кіровоград). Найбільше голосів набрала ПАРТІЯ ПЕТРА ПОРОШЕНКА - 25.11%. ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "БЛОК ЛІВИХ СИЛ УКРАЇНИ"  набрала 0.13% (проголосувало 117 виборців).

Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 28.10.2014

Закінчився підрахунок голосів на виборчому окрузі №99 (це місто Кіровоград). Переможцем став Костянтин Яриніч (37.98%). Представник ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "БЛОК ЛІВИХ СИЛ УКРАЇНИ" Олександр Гавриленко набрав 1.86% (за нього проголосувало 1590 виборців).




Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 28.10.2014

Першого жовтня 2014 року перший секретар обласного комітету Соціалістичної партії України Микола Садовий зустрівся з представником руху «Кредитний Майдан» Ларисою Соколовською. Вони обговорили нагальні проблеми українського суспільства, окремо зупинившись на проблемі валютних вкладів фізичних осіб, що стало тяжким (не підйомним) тягарем для багатьох родин в умовах нестабільного курсу долару.
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 10.10.2014

Головне і принципово важливе, чого ми прагнемо і будемо добиватися рішуче і безкомпромісно – це соціальна справедливість.
Вона забезпечується глибокою демократизацією всіх сфер життя, народовладдям, рівноцінністю та солідарністю всіх людей у вільному суспільстві.
Україні потрібна справжня «революція Справедливості», ми станемо її ведучою силою.
Необхідно забезпечити принципові зрушення на шляху суттєвої соціалізації суспільства, подолання ганебної бідності, соціального захисту найбільш вразливих верств населення, підтримки соціальних ініціатив від народу.
Як представник громадськості, що сповідує соціальну справедливість як найвищу суспільну цінність і умову оздоровлення та розвитку країни, докладатиму зусиль для встановлення в Україні по справжньому справедливого с ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 08.10.2014

Вчора в Кіровоградському прес-клубі було презентовано Блок Лівих Сил. Лідери нової політичної сили розповіли, з якою метою об’єдналися та яку позицію відстоюють, йдучи на позачергові парламентські вибори.

Так, Володимир Шемаєв, голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Демократична спілка студентів «Студентська платформа» повідомив: «Блок Лівих Сил України – це нова політична сила: молода, лівоцентристська, українська і проєвропейська за змістом. В серпні цього року, в місті козацької слави Батурин, зібралися ліві, лівоцентристські, демократичні партії, громадські організації, в тому числі, молодіжні та об’єднаня валютних позичальників «Кредитний Майдан». Всі разом ми дійшли висновку, що в умовах, коли погіршується соціально-економічна ситуація в державі, коли країна, фактично, веде гібридну війну з зовнішнім агресором, ліві сили і лівоцентристи повинні об’єднатися. У вересні ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 07.10.2014

Ідея підписання такий документ виникла у соцмережах і викликала прихильність більшості депутатів, що балотуються від Кіровограда. Однак довгі дебати викликав сам текст меморандуму, тому на підписання запропонували декілька варіантів: текст Костянтина Яриніча та більш докладний варіант, написаний довіреними особами Павла Топчія та Лариси Онул. Підписали документ такі кандидати: Лариса Онул (самовисуванець) і Костянтин Яриніч (Блок Петра Порошенка), Павло Топчій (ВО "Батьківщина"),  Олена Шевченко (Народний Фронт), Василь Ращупко (самовисуванець), Артем Стрижаков (самовисуванець), Микола Гречуха (Сила людей), Олександр Гавриленко (Блок Лівих сил України), Максим Березкін (самовисуванець), Сергій Михальонок (самовисуванець).
Меморандум носить декларативний характер. Згідно з запропонованим варіантом меморандуму довірених осіб кандидатів, спостерігати за дотриманням умов підписаної угоди буде спеціально створена Наглядова рада, до складу якої увійдуть довірені особи кожно ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 07.10.2014

У Кіровограді дали прес-конференцію лідери Блоку лівих сил - молодої лівоцентристської української проєвропейської організації, що утворилась у серпні цього року в Батурині.
Блок лівих сил складається з лівоцентристських, демократичних, соціалістичних та громадських організацій та партії.
У Кіровограді лідери презентували власну Програму соціально справедливої держави, яку планують втілювати у наступні 5 років, пройшовши до парламенту.
Основними напрямки, за які збираються взятися Ліві сили, розповідає Володимир Шемаєв, голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Демократична спілка студентів "Студентська платформа" є:
1. Створення 3 мільйонів робочих місць (створення переробних підприємств на селі, відкриття нових робочих місць в проми ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 06.10.2014



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz