Вівторок, 23.04.2024, 19:34
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2017 » Серпень » 21 » Кіровоградщина: «Не допустимо рейдерського захоплення СПУ! Неонацизму – НІ!»
12:54
Кіровоградщина: «Не допустимо рейдерського захоплення СПУ! Неонацизму – НІ!»

19 серпня 2017 р. у Кропивницькому відбулася зустріч активу Кіровоградької обласної організації Соціалістичної партії України з Головою Соціалістичної партії України Миколою Садовим та Лідером Соціал-демократичної партії Сергієм Капліним – народним депутатом України. На зустрічі були присутні делегати ХХІ-ї партійної конференції, члени обкому, члени райкомів, міськккомів і представляли 21 районну та 4 міські організації.

В ході зустрічі Голова СПУ Микола Садовий поінформував присутніх про ситуацію навколо СПУ. За три тижні нинішня зустріч є 17-ою і прохидить під гаслом єднання Соціалістичної та Соціал-демократичної партій у боротьбі проти запровадженої в Україні практикою рейдерства, включаючи й політичне намагання захопити керівництво СПУ. В УСІХ обласних партійних організаціях члени СПУ засудили дії Міністерства юстиції України в частині затягування невиконання рішення Вищого адміністративного суду від 13 червня 2017 р., яким зобов’язано міністерство виконанти рішення ХХ з’їзду СПУ: зареєструвати зміни до Статуту СПУ, ліквідувати посаду Лідера СПУ, взяти до відому діюче керівництво СПУ, яке обрано на ХХ з’їзді. Наочним прикладом потурання Конституції та Законів України є дії Міністерства внутрішніх справ щодо направлення Ківи керувати СПУ. Ніяких статутних з’їздів не було, де б Ківу обирали Головою СПУ, але яскраво засвітилися бажаючі захопити СПУ: Аваков, Петренко, Яценюк. М.Садовий заявив: «Пани рейдери, нічого у вас не одержиться, проти вас повстала вся Соціалістична партія України. І цьому приклад сьогоднішня зустріч».

Сергій Каплін – народний депутат України, Лідер Соціал-демократичної партії України, як керівник міжпартійної координапційної ради СПУ та СДП грунтовно проаналізував нинішню економічну на суспільно-політичну ситуацію в Україні, зупинився на актуальних проблемах соціального захисту населення України. Зокрема, він заявив: «Разом із Миколою Садовим сьогодні об’єднуємо соціалістів і соціал-демократів Кіровоградщини. Люди рішуче налаштовані боротися проти рейдерського захоплення СПУ, організованого Ківою. За три роки політичної та судової боротьби соціалісти напрацювали безліч законодавчих ініціатив, які ми почнемо втілювати уже з вересня. Основна ж мета – на з’їзді 16 вересня створити спільний політичний блок соціалістів та соціал-демократів «За простих людей» і вже об’єднаною потужною силою готуватися до майбутніх місцевих, парламентських та президентських виборів. Ми мусимо перемогти і отримати більшість на всіх рівнях, щоб отримати змогу збудувати в найбагатшій за ресурсами країні світу справжню європейську державу, як Норвегія, Швеція, Швейцарія, Данія.

За нами правда, за нами люди, за нами майбутнє!»

Партійний актив Кіровоградщини запропонував балотуватися С.Капліну кандидатом на пост Президента України, одноголосно прийняв резолюцію «Не допустимо рейдерського захоплення СПУ! Неонацизму – НІ!»

 


Категорія: Загальні новини | Переглядів: 499 | Додав: maksymkhomutenko


Пошук
Форма входу
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz