Субота, 20.04.2024, 05:51
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2014 » Серпень » 14
9 серпня в місті Києві під керівництвом Голови СПУ народного депутата Миколи Рудьковського відбулося розширене засідання Політичного виконавчого комітету Соціалістичної партії України за участі перших секретарів обласних комітетів СПУ і Голови ЦКК СПУ Миколи Салтановського.
Учасники засідання заслухали і обговорили інформацію Голови СПУ Миколи Рудьковського стосовно нинішньої ситуації в Україні. У виступах керівників обласних організацій СПУ звучало занепокоєння пасивністю влади щодо підготовки до майбутньої зими, тоді як проблеми забезпечення країни енергоносіями, зокрема, природним газом для потреб населення і підприємств житлово-комунального господарства, залишаються абсолютно не вирішеними. Натомість парламентські політсили переймаються лише підготовкою до майбутніх виборів у Верховну Раду.
«Сьогодні владі не про вибори треба думати, а найперше — готуватися до зими, яка буде надзвичайно складною», — зауважив Микола Рудьковський. Влада врешті-решт має припинити перекладати всі тяготи нинішньої кризи на простий народ. А саме ц ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 14.08.2014

Только тогда в стране можно будет избежать гуманитарной катастрофы. Именно с такой целью недавно представители социалистических, социал-демократических, политических и общественных объединений провели в Батурине Форум левых и левоцентристских сил, чтобы консолидировать усилия в борьбе за социальную справедливость.

Лидер Социалистической партии Украины Николай Рудьковский убежден, что сейчас, к сожалению, в стране заметна противоположная тенденция — к отстаиванию прав олигархов, а не простых людей. Об этом свидетельствуют, в частности, и изменения в бюджет и Налоговый кодекс, которые были приняты Верховной Радой в закрытом режиме по инициативе правительства.

О своем видении правительственных инициатив Н. Рудьковский рассказал на заседании медиа-клуба «На власний погляд», который состоялся при участии редакторов и журналис ... Читати далі »

Розділ: Загальні новини | Дата: 14.08.2014

Як відомо, 12 серпня Верховна Рада не змогла внести до порядку денного сесії жодного із підготовлених проектів закону про вибори. Разом з тим за підсумками наради у Голови ВР до розгляду заплановано два проекти. Один передбачає вибори на 100% за закритими списками, другий — за змішаною системою 50% на 50%. При цьому блокам також можуть надати право участі у виборах. Нині тривають дискусії щодо прохідного бар’єру: для партій пропонується від 3 до 5%, для блоків — 7%. Чому саме такий відсоток — не зрозуміло.
Натомість встановлення будь-яких обмежень величин певних критеріїв і параметрів, що стосуються якихось об’єктів, процесів чи явищ, завжди потребує конкретного обґрунтування.
У законодавстві України ми не знайшли пояснень, на підставі яких об’єктивних критеріїв було встановлене 5-відсоткове обмеження на проходження партій до Верховної Ради, яка логічна законодавча мета його запровадження і яку роль воно має відігравати при захисті прав і свобод людей.
Очевидно, що такий бар’єр без належного обґрунтування встановили з метою придушення і ліквідації м ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 14.08.2014

Народний депутат, Голова Соціалістичної партії України Микола Рудьковський зареєстрував у Верховній Раді Постанову № 4460а від 11.08.2014 «Про необхідність усунення грубих недоліків під час мобілізації».

Постановою пропонується звернутися до Президента України, Міністерства оборони, РНБО з рекомендацією вжити заходів для підвищення ефективності мобілізації, підсилення групи, яка здійснює антитерористичні заходи на Сході України. Зокрема, передусім до зони антитерористичної операції мобілізувати працівників МВС України, СБУ, податкової міліції, працівників прокуратури, осіб з числа офіцерів запасу, усіх, хто має спеціальну підготовку, вміє поводитись зі зброєю і проходив відповідну атестацію. Мобілізованих осіб без зазначеної підготовки, досвіду служби в лавах Збройних сил спрямовувати спочатку виключно на навчання. Після чого залучати для захисту правопорядку і територіальної цілісності регіонів, де вони проживають. У перші шість місяців з моменту мобілізації осіб без зазначеної підготовки, досвіду служби в лавах Збр ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 14.08.2014



Пошук
Форма входу
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz