Вівторок, 16.04.2024, 07:44
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2013 » Грудень » 20
Представники Всеукраїнської молодіжної організації «Спілка молодих соціалістів» взяли участь в Національному Конгресі Молодих соціалістів Соціал-демократичної партії Німеччини Jusos в місті Нюрнберг.

Ключовими питаннями Конгресу німецьких молодих соціалістів стали спільна політика СДПН і Jusos в рамках коаліційної угоди з блоком ХДС/ХСС, а також основні пункти програми СДПГ на виборах в Європарламент у травні 2014 року.
Спеціальними гостями Конгресу були лідер СДПГ Зігмар Габріель і голова Європарламенту Мартін Шульц. Обидва політики приділили особливу увагу питанню створення «великої коаліції» між СДПГ і блоком Ангели Меркель ХДС/ХСС, зокрема, підписанню угоди між ними. Також на Конгресі було переобрано керівництво Молодих соціалістів СДПГ — Jusos. Новим лідером німецької молодіжної організації стала 26-річна Йохана Ікерман, яка отримала 69,69% голосів, тоді як її суперник Хауке Вагнер отримав 27,6% голосів. Конгрес затвердив план роботи молодіжної організації на найближчі 2 роки.
На Конгресі позицію Соціалістичної партії України предс ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.12.2013

Перш ніж починати революції, суспільство і його лідери повинні хоч би намалювати картинку того, що хочуть побудувати

Майдан-2013 показав необхідність переходу від старої консервативно-авторитарної схеми управління до громадянського суспільства, побудованого на демократичних принципах. Процес назрівав довго у бесідах на кухнях і соціальних мережах і нарешті виплеснувся на вулиці. Але ми, окрім критики чинної влади, доки не винайшли нічого конструктивного і творчого.
Ми хочемо побудувати європейське громадянське демократичне суспільство на основі повністю корумпованої виборчої системи, абсолютно авторитарної і знову-таки корумпованої вертикалі влади, продажному парламенті? Але ж на такому фундаменті демократію не побудуєш!
Кожен будівельник знає, що будівництво не можна починати без проекту і без технологічної карти процесу будівництва. Тому перш ніж починати революції, перебудови і так далі, суспільство і його лідери повинні хоч би намалювати картинку того, що хочуть побудувати. Причому підходити до складання такої моделі потрібн ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.12.2013

Кілька тижнів Київ та інші міста України знаходяться в полі зору зарубіжних і вітчизняних політиків, журналістів, оглядачів. І, безперечно, в полі зору громадян України. Люди слідкують за подіями, бо таких масових зібрань в Україні не було за всі роки незалежності.

Спочатку на центральну площу Києва вийшли здебільше студенти, взагалі молоді люди – завсідники інтернету, його соціальних мереж. Тут не зайвим виявився досвід Болотної площі в Москві, бо саме там проявилася ефективність сучасних комунікацій, завдяки яким без принуки чи агітації небайдужі люди могли зібратись, щоб висловити своє ставлення до політики і політиків, до влади найперше.
Приводом такого зібрання став кульбіт влади стосовно підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Більше року влада клялась у євроінтеграції, а за кілька днів до підписання Угоди припинила необхідну підготовку. Поворот обурливий, безперечно. За формою, особливо. За змістом… не варто поспішати з висновками. Люди обурились тим, що з ними не рахуються, що ворота до раю, мальованого ... Читати далі »
Розділ: Загальні новини | Дата: 20.12.2013



Пошук
Форма входу
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz