Четвер, 25.04.2024, 23:27
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » 2011 » Квітень » 04

 С.Ларін неодноразово заявляв, що у ОДА створена команда, яка перетворить Кіровоградщину на  ведучу в економічному плані область. Для  цього в заступники взяв людей з Донеччини і навіть запросив звідти начальників управлінь. Навіщо? Адже приїзді рано чи пізно вони поїдуть, але завдадуть фінансових перевитрат області.
За ознакою як проведеш вибори так і одержиш посаду призначені більшість голів РДА. Всупереч будь якій логіці за поданням С.Ларіна був призначений на посаду голови Маловисківської РДА В.Журавель. Нині то й же С.Ларін визнає його роботу незадовільною. А там 5 років успішно керував районом соціаліст О.Небога. Його й нині ОДА характеризує позитивно, але він соціаліст, не з Партії Регіонів. Від такої команди втратив не лише район, а й область.
Практично параліч влади стався у Знам’янському районі. Неспокійно  у керівництві Петрівського, Онуфріївського та частини других районів. 
Висновок один. Підбір кадрів за ознакою добрий спеціаліст-організатор той хто у будь який спосіб досяг результатів на виборах є хибним. Умілі справжні керівники є у різних партіях. Орієнтація С.Ларіна та О.Ш ... Читати далі »
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 04.04.2011


Постановою бюро обкому схвалено проведення в області довготривалого дослідження: «Що сталось з Кіровоградським селом за двадцять років». В ході акції-дослідження соціалісти вивчать динаміку «розвитку» сіл області. У містах розпочинається аналогічна акція з урахуванням міських умов.  Мета акції-дослідження: зібрати фактичний матеріал, визначити тенденції негативного розвитку та внести пропозиції ОДА, облраді, Президенту з припинення соціально-економічного нищення області.
    Соціалісти області беруть участь у створенні структур сприяння пенсійній реформі в Україні. Для цієї роботи у кожному районі, місті підібрано кадри, які уже пройшли відповідне навчання і готові зайнятись реальною роботою.
    Бюро обкому прийняло постанову про звернення до керівництва Кіровограда про увіковічення пам’яті випускника Єлисаветградськоїгімназії, делегата першого Всеросійського з’їзду рад від Єлисаветграда, лауреата Нобелівської премії Тамма ІгоряЄвгеновича.
    Прийнять звернення до керівництва області щодо загрози нищення на Кіровоградщині вищоїосвіти (об’єднання університетів), середньої освіти (пр ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 04.04.2011


Минуло дещобільше 100 днів з часу формування депутатського корпусу обласної ради та більше року ОДА, за який визначено основні напрямки її діяльності. У обласному комітеті СПУ зроблено перші висновки.
Вперше за всю історію Кіровоградської області до керівництва радою  та ОДА прийшли представники з Донеччини.
Фактично політику у обласній раді визначаєО.Шаталов, якого напередодні виборів до місцевих рад прислали керувати обласним виборчим штабом. Після виборів соціалісти заявили, що районні виборчі комісії все зробили, аби до депутатства допустити наперед визначених зручних, слухняних осіб. Обком СПУ неодноразово приводив переконливі, доказовіфакти, коли голови Бобринецької, Гайворонської, Новгородківської, Новоархангельської, Петрівської та інших РДА відкрито і відверто визначали депутатів виключно від ПартіїРегіонів. Виконуючи волю своїх керівників вони прямо заявляли, що «існує лише одна Партія Регіонів, а других немає». Керований О.Шаталовим штаб все зробив, аби перешкодити  стати депутатами облради представникам від СПУ С.Рожковану, Н.Андрійчук, Л.Білоус, О.Гавриленку, В.Токареву.
Не дивлячись, що на в ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 04.04.2011


 Стає за правило залучення силових структур до «впливу» на найбільш активних членів СПУ та наших прихильників. За дорученням С.Ларіна нещодавно працівники міліції влаштували у приміщенні Кіровоградського міськкому допити активістів СПУ, які надають допомогу у підготовці позовів дітям війни. Звернення обкому до С.Ларіна з цього питання проігноровано.
Декілька днів тому на ринку (біля старого автовокзалу) була спроба затримати і доставити до міліції голову ради підприємців малого і середнього бізнесу С.Коропа. Лише втручання соціалістів-депутатів міської ради відвело біду. Напередодні акції міліціянтів С.Коропа попередили, що його звернення про незаконність підвищення плати за оренду  на Європейському ринку до управління цін дорого йому обійдеться: «будешь землю жрать». Нині правоохоронці вдають, що сталась помилка, але ніхто навіть не вибачився, бо акція планувалась заздалегідь.
Розділ: Місто Кіровоград | Дата: 04.04.2011



Пошук
Форма входу
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz