П`ятниця, 29.03.2024, 14:18
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи
Загальні новини [275]
Місто Кіровоград [62]
Райони Кіровоградщини [64]
Аналітика [9]
Новини: 112.UA
Статистика
Головна » Райони Кіровоградщини
« 1 2 3 4 ... 6 7 »
Питання «Скільки коштуватимуть комунальні послуги для кожної української родини?» є найбільш обговорюваним протягом останніх двох місяців. Обіцяні урядом субсидії лише не в значній мірі вирішать проблему відшкодування громадянам витрачених коштів за спожитий газ, електроенергію, воду … Це й спонукає кожну родину шукати шлях чергової економії, до якої наші люди вже звикли відмовляючи собі в черговий раз у найпотрібнішому. Але крім питання організації економії люди все більше замислюються над питанням «Для чого ця економія?», «Чи прошарки населення України відчують цю економію, відмовлять собі у купівлі чергового автомобіля чи відпочинку десь на сонячних островах?», «Чи веде ця економія до європейських умов життя?». Ось болючі для кожного українця питання були підняті 11 квітня 2015 року під час зустрічі першого секретаря Кіровоградського обласного комітету СПУ М.І.Садового, першого секретаря Добровеличківського районного комітету СПУ Т.Т.Лисенко та секретаря Вільшанського районного комітету СПУ Л.М.Марютенкової з жителями смт. Добровеличківка та смт. В ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 21.04.2015

Проблема відродження народної пісні та традицій завжди гостро стояла в українському суспільстві. Їй приділяють увагу як громадські діячі, так і прості громадяни. Не залишилась осторонь і Соціалістична партія України. Саме про це розповіла при участі з першим секретарем Кіровоградського обласного комітету СПУ М.І.Садовим перший секретар Голованівського районного комітету СПУ та активний учасник місцевого хору національної пісні Катерина Андріївна Лукасевич.

Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 21.04.2015

Дитина війни – особа, яка є громадянином України та якій на час закінчення (2 вересня 1945 року) Другої світової війни було менше 18 років. Так говорить Закон України «Про соціальний захист дітей війни». Отже, пояснення статусу «дитина війни» досить просте і вмістилося у двох рядочках тексту. Але скільки болю і страждань пережили ці діти, що вони побачили і відчули. Хто з законотворців згадає про це? 
Зазначений законодавчий документ визначає державну соціальну гарантію для цієї категорії громадян, метою якої є визнання на державному рівні важкого життєвого шляху громадян України, чиє дитинство збіглося з роками Другої світової війни та надання дітям війни соціальної підтримки.
Але реалії життя такі, що цієї допомого ніхто не бачить уже кілька років. Саме ці болючі питання піднімали про зустрічі перший секретар Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України М.І. Садовий і голова обласної громадської організації «Захист дітей війни» В.Г. Івахненко.

Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 10.04.2015

2015 року весь світ вшанує пам'ять тих, хто спряв у 1945 році боротьбі з фашизмом та перемозі у Другій світовій війні. Сьогодні, як і сім десятиліть тому, ми непокоїмося за нашу Батьківщину, хвилюємося за близьких та рідних, за їх життя і добробут. Сьогодні, як і сімдесят років тому, ми хочемо миру. Щоб зрозуміти й усвідомити, що відбувається в державі у перші десятиліття ХХІ століття, варто повернутися до історії, згадати тих, хто у 1945 році здобув для себе і нащадків таку бажану перемогу у Великій Вітчизняній війні, а згодом і Другій світовій. На жаль, ми не можемо поіменно вшанувати кожного загиблого солдата, офіцера та тих, хто кував перемогу у тили та віддав за це своє життя. Представники Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України вирішили у цей ювілейний рік відвідати братські могили, в яких спочивають захисники Вітчизни, та вшанувати їх пам'ять. В межах цього проекту представники Соціалістичної партії України в ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 10.04.2015

14 березня 2015 року відбулась звітно-виборна конференція Компаніївського районного комітету СПУ за участі першого секретаря Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України Садового Миколи Ілліча. Під час конференції були заслухані звіти районної контрольної комісії та бюро Компаніївського районного комітету СПУ. Петро Володимирович зазначив у своєму виступі, що за звітний період районна партійна організація:
- займалась зміцненням первинних партійних організацій;
- організацією масових заходів, відстоювання соціальних інтересів громадян району;
- пропагандою соціалістичних ідей;
- активно підтримувала місцеву спортивну федерацію з токвандо;
- забезпечила функціонування літературної студії, регулярно організовувала творчі поїздки школами району, де в результаті зустрічей з учнями утворилися творчі об'єднання;
- за підтримки Берьозкіна С.С. підготувала до друку поетичний альманах.

Петро Володимирович наголосив, що крім активного громадського життя, районний комітет СПУ проводив і ряд політичних заход ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 17.03.2015

19 лютого 2015 р. в м. Харкові відбувся чемпіонат України з таеквон-до І.Т.Ф. Чотири вихованці (тренер Д. Садовий) Компаніївської Федерації таеквон-до І.Т.Ф. (на знімку) були включені до складу команди Кіровоградської області. І необхідно сказати, що вони виступили дуже вдало, принісши в скарбничку Кіровоградщини дві медалі. Загалом же команда області виборола 3 загальнокомандне місце, а вихованці нашої Федерації: Наталя Конюх завоювала золоту медаль, а Олександр Васьківський – бронзу. 
За високий результат на чемпіонаті України Наталю Конюх включено до складу збірної України, яка буде виступати на чемпіонаті Європи у квітні цього року в Італії.
Кіровоградський обласний та Компаніївський районний комітети СПУ щиро вітають переможців та бажають їм подальших звершень.
Але участь спортсменів у європейському ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 24.02.2015

В суботу (14 лютого 2015 року) актив Компаніївського РК СПУ, рада районної організації афганців поклали квіти на могили 6 воїнів-афганців району в 5 селах району, які померли в мирний час. Участь у заході взяли і керівники органів місцевого самоврядуввання. Цього ж дня відбулось і організаційне засідання зі створення Громадської організації "Компаніївська районна спілка ветеранів війни в Афганістані", до складу ради якої обрано депутата Лозуватської сільської ради від СПУ воїна-афганця вчителя місцевої середньої школи М.В.Стиблика і депутата райради І-го секретаря РК СПУ П.В.Романенка. Учасники поїздки вшанували пам'ять воїнів-афганців, поклали квіти до могил, запалили сигарети, пом'янули побратимів. Згодом учасники акції обмінялись думками з приводу співпраці на чергових виборах, підтримки узгоджених кандидатів, плану дій з дотримання законодавства в частині пільг і преференцій для учасників війни в Афганістані. В даний час в районі налічується 66 афганців і учасників військових дій на території інших держав.
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 15.02.2015

Відбулась зустріч першого секретаря Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України М.І. Садового з першим секретарем Компаніївського райкому П.В. Романенком. При цьому піднімались питання про суспільно-політичну ситуацію в державі, позицію Соціалістичної партії України в нинішніх політичних умовах та шляхи подолання кризи, яка охопила східні області України та всю країну в цілому. Були підняті питання створення на українській політичній арені нової політичної сили (української політичної партії «Соціалісти») та висловлене здивування, щодо входження до цієї партії В.П. Цушка, О.О. Мороза, які мали можливість керувати СПУ, але не справилися з цим. Це є повною нісенітницею, адже Соціалістична партія України нікуди не зникала, вона існує і продовжує відстоювати ідеї: соціальної справедливості в українському суспільстві; утвердження народовладдя, створення політичних, економічних та соціальних умов для реальної участі громадян в управлінні державою та суспільством; побудову в Україні демократичного соціалізму, який забезп ... Читати далі »
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 12.02.2015

Закінчився підрахунок голосів на виборчому окрузі №100. Переможцем став самовисуванець Олесь Довгий (29.90%). Представник ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "БЛОК ЛІВИХ СИЛ УКРАЇНИ" Сергій Самородченко набрав 1.66% (за нього проголосувало 1354 виборців). Олександр Прилуцький же набрав 0,86% - 702 голосів.
 
 
Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 02.11.2014

Закінчився підрахунок голосів на виборчому окрузі №100. Переможцем став Станіслав Березкін (28.02%). Представник ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "БЛОК ЛІВИХ СИЛ УКРАЇНИ" Алла Поліщук набрала 2.17% (за неї проголосувало 1590 виборців).


Розділ: Райони Кіровоградщини | Дата: 02.11.2014



Пошук
Форма входу
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Актуально
Микола Садовий - Голова СПУ
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів нашого сайту
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz